Saturday 4 October 2008

Σανιδά... Τρέχα - Ομοφυλόφιλοι στον Ant1


Ο ευγενής Σπύρος Χαριτάτος του Ant1, δήλωσε το σεβασμό του προς τους ομοφυλόφιλους, δίχως να σκεφτεί ότι ο Σανιδάς καραδοκεί να συλλάβει τους πάντες που σχετίζονται ή δηλώνουν συμπαράσταση σ' αυτούς.

Πρόσεχε Σανιδά... μην "παραπλανηθούν" οι... ΠΑΣΟΚ_οι Εισαγγελείς!!!



7 comments:

GIORGOS said...

Ενας λειτουργός της δικαιοσύνης δε θα έπρεπε,αν μη τι άλλο,να ασκεί το έργο του με περισσότερη ψυχραιμία και όχι τόσο κατάφωρη προκατάληψη;Γελοιοποιείται και η ίδια η έννοια της δικαιοσύνης.Απο που κι ως που δηλαδή συνιστούν θεσμούς η προσήλωση του κυρίου Σανιδά στο μεσογειακό προφίλ και η φιλία του με τους πολιτικούς;Διότι αυτά υπηρετεί και όχι το Σύνταγμα.

Dr_MAD said...

Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα που δίνουν το δικαίωμα να γίνεται η χώρα μας διεθνώς ρεζίλι. Και για την έννοια της δικαιοσύνης και για την ιδέα της ισότητας -που τρομάρα μας υποστηρίζουμε πως την έχουμε "γεννήσει". Ο όποιος Σανιδάς μπορεί να τραβήξει τον ομοφοβικό σταυρό του από τώρα, μιας και η ανατροπή άρχισε στο θέμα αυτό. Δεν είναι παραλογισμός ο γάμος των παιδιών, είναι ένα αναμενόμενο γεγονός σε μια σύγχρονη -δήθεν πολιτισμένη- κοινωνία.

Θα κάνει λες και έξωση των ομοφυλοφίλων από την πολυκατοικία? χεχε (μάλλον θα αφήσει κάποιον φίλο του από το ΕΣΡ να το κάνει)

info press said...

@@@ giorgos

Δεν είναι μόνο ζήτημα ψυχραιμίας Γιώργο, νομικά δεν είχε δικαίωμα να παρέμβη σε ένα τέτοιο θέμα.
Πρέπει να είμαστε κι ευχαριστημένοι που δεν έβγαλε κι ένταλμα σύλληψης.

info press said...

@@@ mad

Η δημοκρατία γεννήθηκε μεν στην Ελλάδα αλλά έχει πεθάνει προ πολλού και στη δικαιοσύνη ποτέ δεν ήταν πολύ hot.
Το γάμο στο Δημαρχείο μπορεί να τον κάνει ο καθένας διότι ο νόμος δεν αναφέρεται στο φύλο.
Όπως το λες mad, είμαστε μία δήθεν πολιτισμένη κοινωνία.

GIORGOS said...

Ακριβώς παιδιά,ο νόμος δεν αναφέρεται στο φύλο,αλλά μήπως θα μπορούσαμε λίγο να ρίξουμε λίγο περισσότερο διότι σε αυτό το "αμφιλεγόμενο" σημείο στηρίζονται και οι διώξεις αλλά και πολύς κόσμος δίνει την ερμηνεία ότι "μα μπορεί να μην το ξεκαθαρίζει ο νομοθέτης,αλλά είναι αυτονόητο ότι υπονοεί γάμο ετροφυλοφίλων".ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ είναι αυτονόητο;Εδώ είναι το ψητό.

info press said...

@@@ giorgos

Το αυτονόητο είναι μόνο στο μυαλό του Σανιδά και κάθε μίζερου και ρατσιστή πολίτη.
Δεν είχε έννομο συμφέρον για να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση.

GIORGOS said...

Τότε παιδιά η μιζέρια και ο ρατσισμός είναι πολύ πιο κοντά σε μας απ'ότι φανταζόμαστε.Γιατι τι να πεις όταν τα ακούς τα λόγια αυτά απο ανθρώπους που η πείρα σου σου έχει διδάξει να περιμένεις καλύτερα;