Sunday 5 October 2008

Η Δικαιοσύνη για το έγκλημα στα Τρίκαλα


Εχθές γράψαμε για το έγκλημα και την αυτοκτονία στα Τρίκαλα.

Το θύμα είχε προσφύγει στην αστυνομία εις βάρος του δράστη, ο οποίος την παρενοχλούσε για πάρα πολύ καιρό και ο δράστης παραπέμφθηκε τότε στον Εισαγγελέα.

Ο Εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο.

Η γυναίκα είχε κερδίσει και ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη, ο οποίος υποτίθεται ότι δεν του επιτρεπόταν να την πλησιάσει σε λιγότερο από 500 μέτρα.

Μπράβο δικαιοσύνη, να σου δώσουμε και κάποιο μετάλιο για την ηλιθιότητα ή τον σωβινισμό του εισαγγελέα σου;

Η τύφλα της ελληνικής δικαιοσύνης είναι άλλο πράγμα.

Η Ελλάδα της Ποινικής Ατιμωρησίας και της Βιομηχανίας των Αστικών!!!

3 comments:

Anonymous said...

ρε ινφο περίμενες να σκάσει εισαγγελέας για τη γυναίκα. όταν πάνε για παράπονα στο τμήμα οι καρακγιόζηδες τις κοροϊδεύουν.

GIORGOS said...

Νομίζω έίναι αρκετά κατάλληλη στιγμή για να αναφέρω κάτι που δεν έχει μεν άμεση σχέση με τις δολοφονίες γυναικών αλλά σίγουρα έχει να κάνει με τη μέριμνα του κράτους για τον πολίτη(ιδίως τις γυναίκες).Η οικογένειά μου έχει μια μακρινή συγγένεια με τη δεξιά παράταξη.Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στη γειτονιά με αλητόπαιδα που κάνουν φασαρία και σουζάρουν επιδεικτικά,ενώ τελευταία αρχίσαν να ακούγονται και χειρότερα.Τα περιπολικά που περνάνε ως επι το πλείστον χαζογελάνε μαζί τους.Η μητέρα μου μέσω μιας ανηψιάς ήρθε σε επαφή με έναν επίσημο πολιτικό φορέα(δε νοιώθω άνετα να αναφέρω το όνομά του δημόσια),ο οποίος έδωσε την εξής απάντηση:
"Το τμήμα της περιοχής σας είναι τόσο αντιδραστικό,ώστε καλύτερα να προσέξετε μην κάνουν(οι αστυνομικοί)ζημιά σε σας που μεριμνείτε".Ας μην αναφέρω σε ποιά ταινία έχω συναντήσει παρόμοια φιλική προειδοποίηση.
Αυτά και κρίνετε μόνοι σας.

info press said...

@@@ tasos

Δεν ενδιαφέρεται το κράτος και οι υπάλληλοι του έχουν μάθει να μην ασχολούνται.

@@@ giorgos

Έχουμε λάβει email από αναγνώστη που μας είπε ότι έχει μία δικαστική διαμάχη με κάποιον και το τμήμα κάνει πλάτες στον άλλον.
Όταν λέμε πλάτες εννούμε κλήσεις που δεν δίνονται και διάφορα άλλα κολπάκια ώστε να μην μπορεί να αμυνθεί.
Έχουμε πει πολλές φορές Γιώργο ότι ακόμα κυβερνάνε αυτοί της πρώην εικοσαετίας, διότι έγιναν καθεστώς.